Uniek

Met een Volvo V70 stationwagen van bouwjaar 2000 met een kilometerstand van 364.000 gaat Marcel, onze collega een Megarun rijden via Nederland - Duitsland - Tsjechië - Oostenrijk - Slovenië - Kroatië naar Hongarije.

De startdatum is maandag 17 juni 2019.

Zijn sponsors zijn Autoprofijt, Firma Rijsbergen te Naarden, R.V.A. Transport en natuurlijk Garage van Zanten 

 

 

 


17 juni:

Wij zijn vandaag even na 7 uur 's ochtends vertrokken vanuit Wanroy.

Na een rit van zo'n 800 km zijn wij goed aan gekomen op de camping in Šluknov (Tsjechië)


18 juni:

Vandaag een rit gehad van ongeveer 520km door Tjechie. Vanmiddag staande gehouden met 5 andere auto's door de politie. Maar kregen alles weer terug aangezien hun er vandoor moesten. Hadden vandaag weer de langste route gekozen. Ongeveer om 8.30 vertrokken en 19.15 aangekomen op de camping. Mooie route met diverse bospaden langs diverse kastelen en wezen kijken bij een klein motormuseum.


19 juni:

Vanochtend vertrokken met het zonnetje en een lekker temperatuur. En nu aangekomen in oostenrijk met regen en een stukkie kouder. Verder vandaag wel top weer gehad en ook weer een zeer mooie route van ongeveer 400 km. Morgen weer afwachten wat de route gaat worden.


20 juni: 

Vandaag weer een mooie rit gehad. Vanochtend eerst bij het Porsche museum geweest. En daarna de weg vervolgd naar Slovenië. Morgen alweer het laatste dagje van de rit naar Hongarije.


Na een fantastische week gehad te hebben zijn wij zondag avond weer thuis gekomen van een lange terug reis. De hele week hele mooie dingen gezien en zeer leuke dingen mee gemaakt. Op de planning stond na de heen reis een paar dagen te blijven in hongarije maar van wege het zeer slechte weer zijn we 1 nachtje langer gebleven en een lange rit naar huis gemaakt. Die week hebben we zo'n 4000 km gereden (inclusief terugweg) en de volvo heeft het zonder gekke problemen volgehouden. Verder foto's en videos van de reis komen nog online via facebook.

Op de facebook pagina kunt u ons uitgebreid volgen. https://www.facebook.com/DeFeestgangers/