Corona maatregelen

Maatregelen coronavirus

 

Garage van Zanten neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. We volgen daarbij de landelijke RIVM richtlijnen.

Vanaf zaterdag 25 september verdwijnt de 1,5 meter-maatregel. Het is dan niet meer verplicht om afstand te houden, al blijft het kabinet het dringend adviseren.

Showroom en winkel

De bezoekersnorm die sinds 26 juni gold voor showrooms en winkels, namelijk 1 bezoeker per 5m2, komt vanaf 25 september te vervallen.  

Meer informatie vindt u op de website van de Rijksoverheid.

Naast maatregelen op gebied van hygiëne, extra schoonmaakbeurten en intensieve aandacht voor oppervlakken, die veel worden aangeraakt, zoals de deurklinken en het pinapparaat hebben wij onderstaande maatregelen genomen:

  • Wij schudden tijdelijk geen handen meer.
  • Wij volgen strikt alle protocollen omtrent handen wassen op.
  • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in high-touch gebieden.
  • Wij verzoeken u om het liefst te pinnen.

Wij kunnen ons voorstellen dat bovenstaande afstandelijk overkomt, zo bedoelen wij het niet. Het is voor uw en onze veiligheid. We gaan hier zeer serieus mee om en gaan ervan uit dat ook u deze maatregelen in acht neemt.

Wanneer de situatie daarom vraagt, worden onze maatregelen verder aangescherpt. Wij blijven u dan ook informeren.

Met vriendelijke groeten,

Het van Zanten team.

Wijziging openingstijden

- wegens Corona geen koopavond meer tot nader order

- zaterdag 25 september gesloten

 

 

 

Band versleten

BANDENPROFIEL

Ga niet de weg op met versleten banden.

Het bandenprofiel dient namelijk primair voor de afvoer van regenwater tussen de band en het wegdek. Zo is er onder slechte weersomstandigheden toch een goed wegcontact. Elke band heeft in het profiel meerdere bandslijtage-indicatoren, waaraan u kunt zien wanneer deze de wettelijk vereiste minimumprofieldiepte van 1,6 millimeter heeft bereikt.

Controleer regelmatig de conditie van het bandenprofiel (ook de reserve-band). Let speciaal op ongelijkmatige slijtage, beschadigingen (ook aan hiel en/of wang).

De auto maakt tijdens het rijden een regelmatig 'tikkend' geluid, dat in frequentie toeneemt zodra u sneller gaat rijden. Dan wordt dit geluid veroorzaakt door een steentje of iets anders hards dat in het bandenprofiel is vastgeklemd. Dit kunt u heel gemakkelijk zelf visueel controleren. Het kan ook een spijker of iets soortgelijks zijn. Denk er dan wel aan dat de band waarschijnlijk leegloopt als u die spijker eruit trekt.

Een goed bandenprofiel is essentieel. Jouw autobanden zijn namelijk het enige contact met het wegdek. Denk aan uw veiligheid en van uw gezin!